Mijn account
Categorieën
Winkelmandje

2020 - Gooische vrouwen- driemanschap

2020 - Gooische vrouwen- driemanschap

Datum: 20 april t/m 22 mei 2020 om 16.00 uur Plaats: In het Raadhuis van Hilversum Dudokpark 1, 1217 JE,  Hilversum

"Helaas heeft de tentoonstelling in het Raadhuis van Hilversum niet plaats kunnen vinden in verband met de coronavirus en is uitgesteld naar volgend jaar." Met het Thema Vrijheid. Foto-tentoonstelling van de Bronzen Beelden van Tineke Bot met de foto’s van de fotografe - Marja van Hest en poëzie - Mieke van Zonneveld.

De Officiële opening vindt plaats op donderdagmiddag 16 april 

U bent van harte welkom op deze boeiende tentoonstelling in het kader van "75 jaar Vrijheid" Een boeiende Foto-Tentoonstelling van de bronsplastieken die in het openbaar staan en van de Eco-tuin "Rochesmuses" in Frankrijk van de in Hilversum geboren beeldhouwster Tineke Bot.

De bekende Larense fotografe en beeldende kunstenares Marja van Hest maakte al deze prachtige fotos voor de nieuwe jubileum uitgave en fotoboek "Tineke Bot" Leven en werken in Vrijheid 75 jaar.

Dit boek wordt tijdens de opening van deze tentoonstelling op donderdag 16 april  2020 in de Burgerzaal voor  ‘t eerst gepresenteerd. De Hilversumse stadsdichteres Mieke van Zonneveld liet zich inspireren door het bronzen beeldje "Vrijheid" van Tineke Bot en schreef haar Stadsgedicht over dit grote belangrijke thema. 

Terug naar overzicht